hp5b-envy-17_notebook_home_office_a_0566-100757746-large.3x2

Cum să ai Succes Online
cu Propriul WebSite
sau Magazin Online
și să faci vânzări

Te ajut să îți creezi propriul tău WebSite sau Magazin Online și să te promovezi pe internet, fără să ai cunoștințe în domeniu...

1x87277239b_23847567317420711_4555678530769412299_n
20210223gn_191403

Cursa șobolanului

Ai auzit vreodată de cursa șobolanului ? Un șobolan ce aleargă pe o roată ce se învârte încontinuu, fără să ajungă vreodată undeva.

Şi eu m-am simțit cândva ca într-o cursă și nu mă regăseam în situația de a munci mulți ani pentru alții fără să am timpul meu, câștigul meu, organizarea mea, proiectul meu făcut în așa fel incât să mă ducă spre independența mult visată. Eram cândva angajat după terminarea facultății și mă invarteam în același cerc: muncă, venituri, cheltuieli, proiecte, lipsă de timp,  dar eu nu eram deloc mulțumit de ceea ce se întampla și nu-mi doream să continui așa. Iar intr-o perioadă mai actuală, am ajuns în situația de reorganizare a unor proiecte online care să ducă la evitarea acestui cerc vicios. 
 
Studiem și lucrăm zeci de ani ca să ne întreținem, apoi ca să întreținem o familie și la un moment dat ne trezim că nu mai știm altceva decât muncă!
Fii sincer, când te simți mai plin de energie? Când mergi la muncă, sau când lucrezi pentru tine?


Asta e problema cu cursa șobolanului

Suntem mânați de frici și de griji în loc să urmăm, cu CURAJ, ceea ce ne dorim cu adevărat. Muncești pentru că ai nevoie de bani, cu gândul că într-o zi o să scapi de această corvoadă.
 
Dacă ar fi să alegem cauza principală a suferințelor noastre – dar și a eliberării noastre, cei mai mulți am putea realiza că munca noastră are un rol decisiv. 
 
Dar dacă suntem sinceri, avem o șansă.  Pentru că ne putem crea destinul și putem întoarce soarta în favoarea noastră.  De ce nu, poate un proiect online care să schimbe viitorul fiecăruia. Să se organizeze fiecare singur și poate chiar să-i ajute pe altii.
 

Acest model aduce foarte multe beneficii...

NU ESTE COMPLICAT, DAR NICI FOARTE SIMPLU!

Doresc să te aduc cu picioarele pe pământ și să înțelegi că este nevoie de muncă în treaba asta. Mai ales pentru un proiect online.

 

Probabil intuiești deja: această muncă, de fapt, nu este doar muncă. ESTE ȘI CEEA CE ÎȚI PLACE ȚIE! Muncești pentru tine, cu mare drag și pasiune.

Uneori, noi muncim mult. Dar facem asta pentru că ne place, nu pentru că cineva ne obligă! Deseori există momente când dupa muncă apar rezultate și de bucurie pur și simplu nu ne putem stăpâni entuziasmul. Iar apoi nu te mai oprești din evoluție și te simți fericit poți chiar -i ajuți pe alții în același timp în care tu încerci urci tot mai sus, pentru și ceialalti așteaptă soluții pentru rezolvarea problemelor lor.

Sincer fiu nici eu nu am avut o prezență online masivă, proiectele în care eu eram implicat nu necesitau acest lucru până când s-a produs inevitabilul. Eram într-o deplasare în străinătate printre altele și în interes de parteneriat pentru un proiect it, nestiind peste foarte puțin timp urma ajung la o reorganizare a proiectelor care le aveam. Peste alte 6 luni, începusem deja planurile pentru un altfel de proiect online, iar după mai puțin de 1 an de zile, aveam deja totul pus în aplicare.

 

Când iți dorești și se poate, totul se desfășoară cu o altă viteză de punere în aplicare.  Poate că acum simți că te-ai entuziasmat puțin. Gândește-te cum ai putea să te simți lucrând pentru un proiect nou, ghidat de un plan bine pus la punct.

Ce îți propun și care este soluția concretă?

Află Metoda prin care să ai propria ta poveste de succes online

Te invit într-o călătorie   alături de mine și te voi învață iți creezi singur WebSite, îl actualizezi și te promovezi pe internet.

Te invit să muncim pe o structură simplă și clară! Să fiu mai exact, nu o să vii doar pentru a lua niște informații pe care le găsești în multe alte locuri, ci vei fi îndrumat ca știi CUM faci acest proiect.

Asta înseamnă să fii dispus să muncești alaturi de mine. Eu ma implic din punct de vedere tehnic in proiect, iar de la tine voi primi informatiile si continutul.

Tot procesul prin care vom trece va fi exact ca un joc de strategie, în pași simpli spre destinația dorită: un proiect pentru un WebSite al tău. poți te organizezi singur,   salvezi mulți bani din  realizare site  și promovare online, nu mai depinzi de alții.

Acest proiect nu este ca te transformi în programator, dar te scapă de grija de a apela la un astfel de specialist, pentru vei putea ai proiectul tau, îl actualizezi și promovezi pe internet pe baza unor informații prezentate într-un mod mai simplu. Mai concret, nu este pentru avansați, dar vei primi informațiile de care ai nevoie pentru a te organiza pentru proiect, fară documentații prea lungi sau prezentări sofisticate.

Concret, ce ai nevoie ca sa reusesti:
-un calculator sau laptop pe care să lucrezi
-o conexiune la internet
-să muncești la proiect alaturi de mine până la lansarea propriului tău WebSite sau Magazin Online
-să fii dispus să dai 100% pentru acest proiect

 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Înscriere integrală proiect website – 1297 EURO doar 1000 EURO

Înscriere integrală proiect magazin online – 1494 EURO doar 1200 EURO

Înscriere integrală proiect promovare online – 397 EURO doar 300 EURO

Această ofertă este disponibilă doar acum. Ulterior prețul acestuia va crește. 

...

Cine sunt ?
Sunt GRAȚIAN NEAMȚU

Sunt consultant it și întreprinzător. Provin din Transilvania și am absolvit în 1998 Facultatea de Automatizări și Calculatoare din Timișoara unde m-am și stabilit. De atunci îi ajut pe oameni să fie într-o relație de parteneriat avantajos cu tehnologia și de ceva timp îi ajut să folosească această relație pentru a-și crea propria lor poveste de succes online! Am avut foarte multe reușite pe plan profesional chiar dacă au existat și dificultăți, dar am avut satisfacția de a activa în domeniul it în continuă schimbare și evoluție, în care am reușit să fiu independent peste 20 de ani. Mare parte din reușita mea a fost pentru că mi-am dorit tot timpul să îi ajut pe alțîi ajutându-mă și dezvoltându-mă pe mine în același timp. Asta mi-a plăcut tot timpul, autocunoașterea și autoeducarea care să duca la succes și pozitivismul oamenilor care au ajuns la succes.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când m-am decis încep ceva pentru mine, un proiect online. Și că acest model poate fi pus în aplicare și pentru alții.  Realitatea acestor vremuri a dus la o reorganizare a proiectelor mele și m-am decis am o prezență online mai activă, pentru mediul online a devenit mai mult decât interesant, cu foarte multe oportunități care pot fi puse în valoare.

...

BENEFICII

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă te decizi să intri în proiect​

Sunt rezultate concrete pe care poți le atingi cu ajutorul programului

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală proiect website – 1297 EURO doar 1000 EURO

Înscriere integrală proiect magazin online – 1494 EURO doar 1200 EURO

Înscriere integrală proiect promovare online – 397 EURO doar 300 EURO

Această ofertă este disponibilă doar acum. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Nu eşti mulţumit, ai banii înapoi – Garanţia 100%.

Dacă intri în proiect şi nu eşti mulţumit de ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii. Garanţia asta e valabilă 14 de zile de când începe proiectul.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la proiect

“Nu lăsa ca frica de a pierde să fie mai mare decât entuziasmul de a câştiga.” (Robert Kiyosaki)

visezi știind poți este unul din pașii reușitei. Poate țiai dorit fii independent. Sau poate antreprenor. Poate nu ai fost susținut sau încurajat în direcția aceasta și așa au trecut anii … Poate ai mai avut tentative, iar din când în când gândul de a reîncerca revine. Poate iți dorești altceva decât doar munca. Poate iți dorești faci ceva cu adevărat pentru tine, un proiect al tău. Încercarea și punerea în aplicare a unui astfel de proiect online pe baza unui ghid are mai mari șanse de reușită.  Poate simți trebuie faci asta. Daca nu încerci nu ai de unde știi… Dacă iți dorești cu adevărat ajungi în online trebuie încerci. Daca nu pleci în aceasta călătorie nu poți ajungi la destinație.

Testimoniale

Hai să recapitulăm ce anume primești​

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală proiect website – 1297 EURO doar 1000 EURO

Înscriere integrală proiect magazin online – 1494 EURO doar 1200 EURO

Înscriere integrală proiect promovare online – 397 EURO doar 300 EURO

Această ofertă este disponibilă doar acum. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit contactezi, o te ajut cu mare placere.