Cum sa iti creezi propriul website si sa te promovezi pe internet, singur, fara sa fii expert?

Te ajut sa iti sa iti faci un website, ca sa iti construiesti propria Poveste de Succes Online, chiar daca nu ai cunostinte in domeniu.

Introdu adresa de e-mail ca sa primesti Materiale Gratuite

Marketing by

Ai prieteni care vor sa-si creeze propriul lor succes online? Spune-le si lor!

Ce primești concret dacă te abonezi?

Despre Gratian Neamtu

Sunt consultant it si intreprinzator. Provin din Transilvania si am absolvit in 1998 Facultatea de Automatizari si Calculatoare din Timisoara unde m-am si stabilit. De atunci ii ajut pe oameni sa fie intr-o relatie de parteneriat avantajos cu tehnologia si de ceva timp ii ajut sa foloseasca aceasta relatie pentru a-si crea propria lor poveste de succes online! Am avut foarte multe reusite pe plan profesional chiar daca au existat si dificultati, dar am avut satisfactia de a activa in domeniul it in continua schimbare si evolutie, in care am reusit sa fiu independent peste 20 de ani. Mare parte din reusita mea a fost pentru ca mi-am dorit tot timpul sa ii ajut pe altii ajutandu-ma si dezvoltandu-ma  pe mine in acelasi timp. Asta mi-a placut tot timpul, autocunoasterea si autoeducarea care sa duca la succes si pozitivismul oamenilor care au ajuns la succes.

Vreau sa te ajut si pe tine sa-ti creezi propria ta poveste de succes online!

Viitorul suna bine, in online !

De mic am vrut sa ma fac doctor, pana a inceput revolutia din 1989, apoi tehnologia devenit tot mai prezenta si imi aducea satisfactii mai rapide pentru ca puteam sa fac ceva mai interesant si sa repar unele echipamente utile, iar informatica devenea tot mai importanta pentru toti. Nu am ajuns doctor de oameni, am ajuns doctor de calculatoare, laptopuri, imprimante. Apoi s-a trecut la munca online, o alta perspectiva pentru mine de a ajuta oamenii, iar mie imi conferea libertatea de a lucra de oriunde. In it aproape totul se poate rezolva prin anumite metode si investitii pentru a se ajunge la ceva util, pragmatic si pozitiv care iti poate face viata mai usoara, iar mie imi place ca pot sa-i ajut pe oameni sa aiba aceasta putere de a obtine succesul. Cand am inceput eu, toti isi doreau sa aiba internet acasa, acum foarte multi doresc sa isi creeze propria poveste de succes online cu activitate de acasa. Mediul online a devenit mai mult decat interesant, cu foarte multe oportunitati care pot fi puse in valoare. 

 

Vreau sa te invat si pe tine sa-ti creezi propria poveste de succes online !

 

Cum sa iti creezi propriul website si sa te promovezi pe internet, singur, fara sa fii expert?

Te ajut sa iti creezi povestea ta de succes online, ca sa iti faci propriul site prin care sa te prezinti online  si sa te promovezi singur pe internet, chiar daca nu ai cunostinte in domeniu.

Introdu adresa de e-mail ca sa primesti Materiale Gratuite

Marketing by

Ai prieteni care vor sa-si creeze propriul lor succes online? Spune-le si lor!