Despre mine

Povestea mea

Salutare! Grațian Neamțu mă numesc. Nu știu alții cum sunt, dar o să încep prin a spune că întotdeauna mi-am dorit să am povestea mea de success.

Provin din Transilvania și am absolvit în 1998 Facultatea de Automatizări și Calculatoare din Timișoara unde m-am și stabilit. După o scurtă perioadă ca angajat, am reușit să-mi deschid o firmă împreună cu un asociat, apoi după câțiva ani am fost unic asociat. Atunci a fost prima dată când m-am descurcat singur , pe banii mei, pe munca mea, pe experiența mea, pe clientela mea. Nu a fost ușor, dar am avut mulțumirea că fac ceea ce trebuie și ce se potrivește pentru mine și clienții mei.

De atunci îi ajut pe oameni să fie într-o relație de parteneriat avantajos cu tehnologia. Dacă la început mulți își doreau să lucreze pe propriul lor calculator, ulterior, după mult timp, s-a ajuns că fiecare să lucreze în online sau chiar să își dorească o afacere în online.

Am avut foarte multe reușite pe plan profesional chiar dacă au existat și dificultăți, dar am avut satisfacția de a activa în domeniul it în continuă schimbare și evoluție, în care am reușit să fiu independent peste 20 de ani. Mare parte din reușita mea a fost pentru că mi-am dorit tot timpul să îi ajut pe alții, ajutându-mă și dezvoltându-mă pe mine în același timp. Asta mi-a plăcut tot timpul, autocunoașterea și autoeducarea care să ducă la succes și pozitivismul oamenilor care au ajuns la succes.

Ce m-a determinat sa ajung la proiectul meu?
Ai auzit vreodată de cursa șobolanului ? Un șobolan ce aleargă pe o roată ce se învârte încontinuu, fără să ajungă vreodată undeva.
Şi eu m-am simțit cândva ca într-o cursă și nu mă regăseam în situația de a munci mulți ani pentru alții fără să am timpul meu, câștigul meu, organizarea mea, proiectul meu făcut în așa fel incât să mă ducă spre independența mult visată. Eram cândva pentru scurt timp angajat după terminarea facultății și mă invarteam în același cerc: muncă, venituri, cheltuieli, proiecte, lipsă de timp, dar eu nu eram deloc mulțumit de ceea ce se întampla și nu-mi doream să continui așa.
A urmat deschiderea firmei si simteam ca am ajuns la un prim proiect al meu. Iar intr-o perioadă mai actuală, am ajuns în situația de reorganizare a unor proiecte online care să ducă la evitarea acestui cerc vicios si sa am propriul meu proiect online.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când m-am decis încep ceva pentru mine, un proiect online al meu. Și că acest model poate fi pus în aplicare și pentru alții. Dacă iți dorești cu adevărat ajungi în online trebuie încerci. Pentru un proiect al tau! Daca la inceput toti isi doreau sa aiba calculator si internet acasa, acum se lucreaza in online si foarte multi doresc sa isi creeze propria poveste de success online.

Recenzii​

Ce spun clienții mei

“Am trecut de la ce afacere îmi doresc la cum îmi extind afacerea pe care o am. Și povestea continuă. Datorită lui Grațian. Recomand cu încredere! “

Amalia A.

Realizatoare produse artizanale

“Fără un site presonalizat și o strategie de marketing nu aș fi ajuns unde sunt azi. Cea mai bună alegere pe care am făcut-o când am trecut în online.”

Gabriel S.

Consultant asigurări

“Am pornit cu un website la care s-a adăugat un magazin online. Acum vând peste tot în România. Am fost ghidat de la A la Z în tot procesul.”

Vlad E.

Specialist echipamente industriale

Ce pot să fac pentru tine?

Te ajut să îți creezi propriul tău WebSite sau Magazin Online și să te promovezi pe internet, fără să ai cunoștințe în domeniu…

” Dacă îți dorești ceva ce n-ai avut niciodată, trebuie să fii dispus să faci ceva ce nu ai mai făcut niciodată.” (Thomas Jefferson )

Dacă ai curaj și inițiativă, o promovare online te poate duce acolo unde iți dorești … la o poveste de succes online …
Ideile bune pornesc de la o necesitate, de la o situație în care este nevoie de o rezolvare. Nu trebuie să vinzi produse sau servicii. Trebuie să satisfaci nevoi.

“Când totul pare că e împotriva ta, amintește-ți că avioanele decolează întotdeauna împotriva vântului.”(Henry Ford)

Totul are un inceput ! Dacă ai o idee de bussiness sau ceva ce se poate pune în aplicare , dacă simți că poți mai mult, că meriți mai mult și nu vrei să lași viața să treacă pe lângă tine, atunci ce te oprește de fapt? Dacă vrei să ajungi să faci ceva, trebuie să începi ! 

„Nu lăsa ca frica de a pierde să fie mai mare decât entuziasmul de a câştiga.” (Robert Kiyosaki)

Să visezi știind că poți este unul din pașii reușitei. Poate ți–ai dorit să fii independent. Sau poate antreprenor. Poate nu ai fost susținut sau încurajat în direcția aceasta și așa au trecut anii … Poate ai mai avut tentative, iar din când în când gândul de a reîncerca revine. Poate iți dorești altceva decât doar munca. Poate iți dorești să faci ceva cu adevărat pentru tine, un proiect al tău. Încercarea și punerea în aplicare a unui astfel de proiect online pe baza unui ghid are mai mari șanse de reușită. Poate simți că trebuie să faci asta. Daca nu încerci nu ai de unde să știi… Dacă iți dorești cu adevărat să ajungi în online trebuie să încerci. Dacă nu pleci în această călătorie nu poți să ajungi la destinație.

Ai nevoie de sfaturi ?

Te pot ajuta cu informații și materiale despre ce este necesar în cazul unui proiect online. Nu ezita să imi scrii !