ReStart în Business! Prin website, ecommerce și marketing digital

Te pot ajuta să generezi o nouă sursă de venit printr-un sistem de vânzări online.
Înscrie-te la training GRATUIT și pentru materiale utile chiar acum!

Ce primesti în training-ul gratuit?
-de ce este mai ușor să vinzi online
-cum să atragi mai mulți clienți pentru afacerea ta cu ajutorul promovării?
-cum să crești vânzările prin strategie de marketing
-cum să iți folosești competențele digitale în favoarea ta
BONUS: beneficiezi de experiență din proiecte asemănătoare din online
Ce primești în materialele gratuite? Cum folosești diverse informații și instrumente ca să vinzi mai ușor în online

Conceptul

Care sunt resursele necesare ca să-ți transformi afacerea și cunoștințele într-un Business Online Profitabil ? Conceptul are 3 piloni:

Business

Pentru afacerea ta în primul rand ai nevoie de cel puțin un serviciu sau un produs pentru vânzare către potențiali clienți ideali.

Website

Adica prezentarea afacerii tale. Mai mult decat o carte de vizita, mai important decat o simpla prezentare a sistemului de vanzari

Marketing

Pentru vanzari ai nevoie de strategie. Sa te ajute sa administrezi afacerea si sa folosesti canale de comunicare gen retele de socializare.

Povestea mea

Am plecat dintr-o familie fără niciun model de antreprenor în preajmă
Am terminat studii în it, primul meu job a fost în it, dar nu mă regăseam ca angajat.
Am investit în prima mea afacere , una de service computere/laptopuri/imprimante și suport tehnic pentru hardware și software
Am înțeles în peste 20 de ani de la prima afacere că un antreprenor știe, în primul rând, să vândă
Strategia de marketing pentru afacerea clasică am transformat-o apoi pentru online astfel încât să am acces la afaceri la nivel național
Clientela și cifra de afaceri a crescut și am reușit să ajut multe alte afaceri să crească și să se dezvolte și din ce în ce mai mulți oameni încep să mă întrebe cum
Astăzi am decis să ofer informația mai departe pentru că doresc la cât mai mulți antreprenori să ajungă la independența mult dorită într-o lume cât mai prosperă.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când m-am decis să încep  un proiect online al meu, al afacerii mele. Și acest model poate fi pus în aplicare pentru orice afacere. Dacă iți dorești cu adevărat să ajungi cu rezultate în online e mai simplu și mai eficient să ai un ghid care să te ajute la un proiect al tău! Sau al afacerii tale! Pentru a ajunge la rezultate mai bune într-un timp mai scurt.

Beneficiile unei afaceri online:

-Proiect online personalizat
-Poți să lucrezi de oriunde
-Poți primi comenzi la orice oră (sistem automatizat)
-Creșterea vânzărilor prin strategie de marketing
-Obții clienți mai mulți, mai rapid și cu mai puțin efort.
-Vei avea mai mult timp liber pentru tine sau familie.

În online au apărut noi oportunități! Vino și tu! Nu ai nimic de pierdut! Dimpotrivă! Ai doar de câștigat!

fonts-signature-6

Alătură-te comunității online

Acest grup este dedicat membrilor comunității noastre pentru a împărtăși sfaturi utile, informații esențiale legate de sistemul de vânzări online și a se susține reciproc în dezvoltarea acestui proiect și a unei comunități unice în România.
Vei găși suportul de care ai nevoie că să faci toți pașii necesari pentru a implementa sistemul de vânzări online în afacerea ta pe care o ai sau pe care vrei să o deschizi. Sistemul de vânzări nu este o comoară pe care o dobândim, ci este o călătorie permanentă.
Dacă ești deschis și cauți o metodă eficientă de a avea beneficii pentru business-ul tău, atunci: bine ai venit alături de noi!
Îți mulțumim că ne-ai permis să facem parte din călătoria ta!

Testimoniale

“ Sunt foarte mulțumit de website-ul de prezentare al serviciului meu de analiză bursieră. Recomand ajutorul lui Grațian în realizarea de website-uri din cel puțin 3 puncte de vedere : a) este bun profesionist; b) se implică mult în consultanță 1 la 1, ceea ce este important în ziua de azi; c) raport foarte bun calitate/preț având în vedere că are prețuri bune în raport cu concurența ” (Cristi B.)

“ Am reușit în 2 luni să devin o entitate juridică, să am propriul meu magazin online și să fac vânzări la nivel național, nu doar în regiunea din care provin așa cum a fost până acum. Iar strategia de marketing mi-a adus o cifră de afaceri la nivelul așteptărilor. Cu alte cuvinte, am ajuns să fac tot ce mi-am dorit. ” (Alex Z.)

“ Am finalizat un priect nou, să am propriul meu website și să fac vânzări la nivel național, nu doar local. Am fost ajutat și prin strategia de marketing. Cu alte cuvinte, la Grațian am găsit o soluție completă pentru un proiect online. ” (Liviu G.)

Pentru mai multe testimoniale vezi​

Importanța echilibrului carieră - viață personală

.

Echilibrul dintre cariera si viata personala sau asa-numitul „work-life balance” este un concept care descrie situatia ideala in care tu ca antreprenor sau angajat iti poti imparti energia si timpul intre munca si alte aspecte importante ale vietii tale. A atinge acest echilibru intre viata profesionala si cea personala este o provocare in fiecare zi. Este greu sa-ti faci timp si pentru familie, prieteni, comunitatea in care traiesti, nevoile tale spirituale, dar si pentru dezvoltarea ta individuala, profesionala, planurile ambitioase care tin de evolutia ta in cariera pe care ai ales-o. Toate aceste aspecte, insa, trebuie sa co-existe in viata ta si nu sa se anihileze unele pe celelalte.
Este foarte important sa mentii echilibrul cariera-viata personala, un concept, caracteristic lumii moderne in care traim

[bws_latest_posts]