Afacerea ta Online!
Acum!
Realizare de la A la Z!

Dacă ai afacerea ta sau ești manager, prin programele mele vei avea un website sau un magazin online ca să vinzi produse sau servicii , vei face profit, vei avea un flux de clienți și vei ajunge la o afacere digitalizată …!

Ce rezultate concrete obții:

*proiect personalizat
*vei avea propriul tău website sau magazin online
*creștere a vânzarilor în online
*extindere la nivel național prin strategie de marketing
*promovare online mai eficientă pentru creșterea clientelei
*vei dobândi experiență din proiecte asemănătoare de peste 20 de ani
*vei învăța un set de tehnici care sunt foarte utile și foarte practice
*mai mult timp liber pentru tine, mai multă libertate, mai bună organizare

În online au apărut noi oportunități! Vino și tu! Nu ai nimic de pierdut! Dimpotrivă! Ai doar de câștigat !

Experiența mea

Sunt consultant it, marketer și antreprenor. În cei peste 20 de ani de activitate am reușit să ajut foarte multe afaceri să pornească de la 0 (zero) , să își diversifice protofoliul și să își crească cifra de afaceri.

Consultant it

Acum mai bine de 20 de ani, am hotărât să îi ajut pe oameni să folsească mai ușor tehnologia, iar pe companii să se dezvolte mai eficient în domeniul it. Consultanța și experiența sunt factori principali către succes.

Marketer

Acum și în viitor, se pot face planuri pe termen lung, printr-o strategie de marketing foarte bine pusă la punct, iar în cazul proiectelor online există multe oportunități care pot fi puse în valoare cu adevărat.

Antreprenor

De peste 20 de ani sunt și  antreprenor. Am avut satisfacția de a activa în domeniul it în continuă schimbare și evoluție, în care am reușit să fiu independent peste 20 de ani. Să mă dezvolt și eu, și clienții.

Ai nevoie de sfaturi ?

Îți ofer informații și materiale utile despre ce e necesar pentru un website sau un magazin online, dacă introduci adresa de e-mail în căsuța următoare :

Icon image

Dorești consultanță?

Dacă ai nevoie de consultanță, nu ezita să îmi scrii!

Mare parte din reușita mea a fost pentru că mi-am dorit tot timpul să îi ajut pe clienți, ajutându-mă și dezvoltându-mă pe mine în același timp. Asta mi-a plăcut tot timpul, să ofer soluții care să ducă la succes… și nu în ultimul rand pozitivismul celor care au ajuns la succes. Ceea ce a putut fi pus în aplicare pentru alțîi, poate și pus în aplicare și pentru tine, poate chiar cu mai multe rezultate! Bonus va fi experiența de peste 20 de ani din proiecte asemănătoare.

Testimoniale

“ Sunt foarte mulțumit de website-ul de prezentare al serviciului meu de analiză bursieră. Recomand ajutorul lui Grațian în realizarea de website-uri din cel puțin 3 puncte de vedere : a) este bun profesionist; b) se implică mult în consultanță 1 la 1, ceea ce este important în ziua de azi; c) raport foarte bun calitate/preț având în vedere că are prețuri bune în raport cu concurența ” (Cristi B.)

“ Am reușit în 2 luni să devin o entitate juridică, să am propriul meu magazin online și să fac vânzări la nivel național, nu doar în regiunea din care provin așa cum a fost până acum. Iar strategia de marketing mi-a adus o cifră de afaceri la nivelul așteptărilor. Cu alte cuvinte, am ajuns să fac tot ce mi-am dorit. ” (Alex Z.)

“ Am finalizat un priect nou, să am propriul meu website și să fac vânzări la nivel național, nu doar local. Am fost ajutat și prin strategia de marketing. Cu alte cuvinte, la Grațian am găsit o soluție completă pentru un proiect online. ” (Liviu G.)

Pentru mai multe testimoniale vezi​

Povestea mea

Sunt consultant it și antreprenor. Provin din Transilvania și am absolvit în 1998 Facultatea de Automatizări și Calculatoare din Timișoara unde m-am și stabilit. De atunci îi ajut pe oameni să fie într-o relație de parteneriat avantajos cu tehnologia și de ceva timp îi ajut să folosească această relație pentru a-și crea propria lor poveste de succes online! Am avut foarte multe reușite pe plan profesional chiar dacă au existat și dificultăți, dar am avut satisfacția de a activa în domeniul it în continuă schimbare și evoluție, în care am reușit să fiu independent peste 20 de ani. Mare parte din reușita mea a fost pentru că mi-am dorit tot timpul să îi ajut pe alții, ajutându-mă și dezvoltându-mă pe mine în același timp. Asta mi-a plăcut tot timpul, autocunoașterea și autoeducarea care să ducă la succes și pozitivismul oamenilor care au ajuns la succes.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când m-am decis încep ceva pentru mine, un proiect online al meu. Și că acest model poate fi pus în aplicare și pentru alții. Dacă iți dorești cu adevărat ajungi în online trebuie încerci. Pentru un proiect al tau!