Există oameni care …

👉Scriu aceste randuri pentru ca asta consider eu ca este partea de online pentru mine pe zona de business si vreau practic sa multumesc ca am putut sa ajut multi antreprenori si multe afaceri.
Există oameni care te ajută să te schimbi. Din oricine în cineva. Există oameni care doar privind înspre tine îţi dau curaj, inspiraţie, sclipire şi şansă.
Alti oameni cu care realizezi o legătură extrasenzorială ireversibilă şi irepetabilă. Oameni cu aceeaşi vibraţie cu a ta, oameni care îţi dau emoţii puternice dacă îi ai în preajmă.
Unii oameni care-ţi taie răsuflarea atunci când îşi întind braţele către tine. Sunt cei care nu-şi cer ajutorul înapoi, cei care dau şi atât. Fără alte obligaţii, fără troc de sentimente, fără risipă de orgolii personale.
Altii care te simt. Dar te lasă să crezi că nu ştiu nimic despre tine.
Unii care te înalţă, te îmbogăţesc şi te fac să te simţi aristrocrat pe de-a-ntregul.
Poate unii te respecta la fel cât îi respecti şi tu, dar aleg să o facă pe ascuns, cu acea discreţie pe care o întâlneşti doar la graniţa dintre tăcere şi mister.
Există oameni dincolo de care se întâmplă minuni şi se fabrică tablete de fericire cu gust de infinit. Există oameni care te învaţă drumul înapoi spre tine, pentru ca mai târziu să te lase acolo de unul singur şi să-ţi admire de departe …înălțarea.
✅Daca iti doresti cu adevarat poți să câștigi mai mult din afacerea ta, în online, fără agenție de marketing și fără reclame plătite…
! 🤗Pentru ca se poate si pentru ca nu exista costuri ascunse. 💪
Daca tu crezi ca poti ajunge acolo unde iti doresti lasa-mi un comentariu cu “Da” si te voi contacta sa vedem cum te pot ajuta
Succesul e un rezultat, nu o intamplare!
Alte informații găsești pe link-ul de mai jos:
https://gratianneamtu.ro/linktree/
Te aștept cu mare drag,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *