Un mesaj mai special

Astăzi ”mi-a venit” și mie un mesaj mai special !
Acum ceva timp am fost contactat pentru un proiect online. Am început conform unor planuri făcute și pe baza unor cerințe ale unui firme care lucra cu mulți clienți online din România.
Un proiect început înainte de pandemie și apoi remodelat și dezvoltat pentru activitate exclusiv online.
Timpul a trecut și acum …
Vă ofer detaliile din mesaj.
“Salut Grațian !
Știi că am lucrat la proiect de mai bine de 3 ani și acum cred că ar trebui să spunem și câteva date concrete.
A fost un început conform cerințelor clienților noștri la nivel național care își făceau actualizarea aplicației noastre într-un alt mod înainte de a pune în aplicare proiectul cu tine.
Acum, după 3 ani și multe evenimente, putem spune că proiectul a fost reușită care ne-a adus multe satisfacții și mai ales recomandări din partea clienților.
Mulți ne spun că suntem la un alt nivel, că vor să lucreze în continuare cu noi și chiar ne-au adus la rândul lor alti clienți pe baza de recomandări.
Practic suntem în situația că totul decurge mai bine decât planul stabilit la început și pot spune că după 3 ani suntem cu adevărat apreciați.
Website-ul și conexiunile cu aplicația care o oferim sunt la nivelul la care și-au dorit cei care ne sunt parteneri, colaboratori, respectiv clienți.
Cred că alte cuvinte sunt de prisos și sper să continuam în aceeași atmosferă și în același profesionalism ca și până acum.”
Marius C.
Acum câțiva ani făceam mai multe proiecte pe an la care erau multe ore de discuții și negocieri …
Apoi multă muncă, realizare și implementare.
Dacă anul trecut după ce s-au dublat numărul de proiecte realizate , iar experiența mea din prioiecte și cursuri la care eu am participat a crescut, sunt convins că și de aici încolo voi reuși să ajut mai mulți antreprenori și multe afaceri sau chiar pe cei care sunt la început și vor să treacă în online.
Clar, am planul făcut. Nu aplic strategia speranței!
Îmi aduc aminte de vremurile în care măn gândeam cum vă arata proiectul la sfârșit. Analizam totul cu atenție! Să primesc toate informațiile necesare și promise.
Strategia o am, dacă vrei să te contactez pentru consultanța necesară și proiectul în ansamblu, scrie-mi un comentariu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *