Mediul online creează și clădește

Mediul online creează conexiuni cu oamenii potriviți care îți pot schimba viața
Mediul online poate clădi relații, colaborări și prietenii magice.
Acum cativa ani am făcut primul pas către online la un nivel mai avansat. Am deschis o nouă filă din viața mea.
Nu a fost ușor pentru că era un domeniu în care clientii cereau altceva decat mi-a fost cerut pana atunci. Stăteam multe ore pe zi să butonez aplicații noi, funneluri și pagini de prezentare.
Am avut si mentori care m-au ghidat în această călătorie, erau cei care mi-au dat experienta si informatiile necesare pentru un alt nivel de business .
Pe lângă partea tehnică și crearea primului meu curs si apoi a proiectelor online mai avansate, am întâlnit si multe persoane cu care am rezonat.
Unii erau experti în domeniul lor de activitate.
Simțeam multă admirație și respect pentru ambiția și perseverența celor care isi doreau mai mult de la mediul online.
După o perioadă de timp am început să interacționăm mai mult. Pentru unii s-au produs schimbări sănătoase ale mindsetului care i-a propulsat la un alt nivel de business.
Pe unii nu i-am vazut niciodata, pentru ca locuiesc in alte parti ale tarii , dar iată că distanța nu mai este un impediment în crearea conexiunilor interumane pentru ca nu odata am fost contactat cu diverse ocazii sa mi se transmita felicitari sau succese sau multumiri pentru ceea ce fac sau am realizat pentru ei.
Cu cativa dintre ei se instaura pe lângă partea profesională și o frumoasă relație de prietenie.
Viețile noastre începeau să se conecteze din ce în ce mai mult. Si mi-am dat seama cat de important este sa ai oameni calificati care vor să crească și să se dezvolte personal si cu un business în mediul online.
Pentru ca un proiect online îmbină 2 segmente – mindset și strategie pentru prestarea serviciilor sau vanzarea produselor în mediul online.
Lucrez cu oameni minunați care vor să iasă din aria de confort și își doresc să-și facă vocea cunoscută.
Călătoria a mers și mai departe, iar acum pe langa proiecte personalizate pentru necesitatile fiecaruia am ajuns sa deschid o comunitate a oamenilor cu experienta care sunt in online, dar si a celor care isi doresc acest lucru.
Daca iti doresti informatii si exemple practice pentru tine sau afacerea ta actuala sau viitoare in online, te invit pe pagina de prezentare
https://www.facebook.com/gratianneamtutm/
si pe grupul de facebook:
https://www.facebook.com/groups/257886412741981
Dă-ți voie și tu să îndrăznești, să ieși în online, să îți faci vocea auzită, sa ai un business care ti se potriveste și să creezi cele mai minunate relații interumane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *