Dacă ai nevoie de un impuls

Multă lume alege să meargă în concediu, în vacanță, probabil şi tu.
Dar ce faci după ce te întorci din vacanţă cu buzunarele goale, fără chef de muncă?
Am o grămadă de cunoştinţe care ajung acasă din vacanță şi spun că nu au nici un chef să meargă la servici, ba mai mult… ar mai avea nevoie de câteva zile libere, ca să îşi revină de la drum. Oare ei vin obosiţi din vacanţă, sau nu le place ce fac la muncă?
Într-adevăr, o vacanţă pe an de 5-7 zile nu este destul să scapi de toată oboseala acumulată la serviciu. Mai ales dacă serviciul este unul stresant.
Când mergi fară chef la job, este momentul să îl schimbi. Nu mai suntem în perioada când te prindea pensia la acelaşi loc de muncă.
Ce este mai interesant la aceşti oameni care merg fară plăcere la muncă este că nu fac nimic să îşi schimbe jobul. Şi după mulți ani ei sunt tot acolo şi fac acelaşi lucru: se plâng cât este de greu.
Normal că este greu dacă nu faci nimic să ieşi de acolo, din acel cerc în care faci aceeaşi rutină zilnic.
Sunt persoane care au nevoie de un impuls şi pe urmă nu-ţi vine să crezi unde au ajuns.
Dar sunt și cei care o să se plângă până la pensie de jobul lor şi pe urmă de pensia care nu o să fie foarte mare. Ajung la pensie şi nu au făcut nimic în viaţă din ce le place cu adevărat. Doar rutina zilnică şi poate un concediu uneori.
Ştiu ce spun pentru că am fost acolo. Dar, probabil am avut nevoie de un impuls, ca să fac pasul şi să îmi croiesc altă direcţie în viaţă.
Acum, când citesti acest mesaj ai două variante:
Prima este să ai impresia că ceva nu e în regulă şi să nu rezonezi deloc cu mine şi cu impulsul care doresc să ţi-l dau. Sau poate nu acum, caz în care poţi să te gândeşti de două ori până să iei acţiune.
Iar a doua variantă este cea pe care am ales-o şi eu acum mulţi ani şi anume să îmi doresc şi eu mai mult de la viaţă. Să vreau să merg în mai multe concedii, să am propriul meu program şi să nu mai depind de alţii.
Nu a fost uşor, dar ce este uşor în afară de a sta şi a nu face nimic?
Tot ce ne scoate din zona de confort este ceva greu, sau cel puţin aşa credem noi la început. Însă, mai târziu ajungem să ne dăm seama că este mult mai bine. Trebuie să alegi ce doreşti să faci mai departe… îţi schimbi viaţa şi mergi pe alt drum sau rămâi la ce faci acum, chiar dacă nu îţi aduce neapărat o satisfacţie în viaţă?
După cum ştii, eu mă ocup de proiecte online. Un program în care te iau de mână şi îţi arăt pas cu pas ce ai de făcut pentru a ajunge să te promovezi online. Eu nu am avut şansa aceasta acum mulți ani şi mi-a luat ceva timp până am învăţat. Tu poţi să sari peste câţiva paşi şi să treci la un nivel avansat destul de repede.
Pot să te iau alături de mine în program, dar înainte trebuie să avem o discuţie 1 la 1 că să vedem dacă ţi se potriveşte acest stil de viaţă.
Programează o intalnire online cu mine prin formularul de mai jos in ca să iti lasi nume, e-mail, telefon.
O să vorbim 30-40 de minute, iar după această întâlnire cu siguranţă o să mergi cu un bagaj mare de informaţie.
Multe persoane cu care am vorbit au spus că este “prea multă” informaţie într-un timp aşa de scurt. Haide să vedem dacă ţi se potriveşte acest program şi dacă eşti pregătit ca peste 1-2 ani să ai alt drum. Şi cel mai important, să fii cu plăcere la muncă. La un proiect online al tău.
Succesul e un rezultat, nu o întamplare !
297320943_443140304491325_7433450831982278638_n

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *