Proiectul tău online?

Am o propunere pentru cei care își doresc să iasă din zona de confort. Mai exact o propunere pentru proiectul tău online. Cui se adresează de fapt aceasta întrebare?
✅Pentru cei care sunt în offline și vor să treacă în online
✅Pentru cei care au un website și vor să se promoveze mai bine online
✅Pentru cei care au sau care își doresc un magazin online
✅Pentru cei care vor să își crească vânzările
✅Pentru cei care vor să se extindă la nivel național
✅Pentru cei care vor să intre în domeniul marketingului
✅Pentru Manageri
✅Pentru Traineri, Coachi, Speakeri, etc.
✅Pentru Antreprenori
✅Pentru Consultanți independenți
✅Pentru Autori, Bloggeri
✅Pentru Freelanceri
Așa cum am anunțat anterior, voi continua campania pentru “proiectul tău online personalizat”.
Dacă vrei să ajungi să faci ceva, trebuie să începi ! Să începi proiectul tău în online! Să dai drumul la treabă…. să uiți ce ți-au spus alții că nu poți să faci !!! Sau că nu funcționează așa ceva ! și fă exact ce iți doreșți ! Sau poate că ai un proiect și crezi că trebuie să îmbunătățești.
Chiar dacă eu sunt implicat în mai multe proiecte , întotdeauna m-am implicat și în proiecte noi! Și la fel va fi și în continuare!
Dacă ai o idee de bussiness sau ceva ce se poate pune în aplicare , te asigur că îmi voi găși timp pentru a te ajuta să pui în aplicare proiectul tău online! Lasă-mi un mesaj sau comentariu la această postare și vei primi ca bonus 2 ședințe gratuite de consultanță prin care să putem discuta cum putem porni proiectul tău! Iar pentru continuare vei beneficia și de experiența mea și a altora în proiecte online! De la tine primesc informațiile necesare , iar eu rezolv din punct de vedere tehnic , implementare și marketing.
Eu te invit să pornești! Chiar și de la 0 (zero), doar să pornești ! Una sau două ședințe de consultanță cu mine nu te costă nimic, dar pot să aflu ce iți dorești, ce știi, poate unde vrei să ajungi. Care este destinația.
Din atât de multe cazuri care le-am întâlnit în peste 20 de ani de activitate, pot să spun că au ajuns departe cei care au plecat, care s-au implicat.
Eu pot să fiu ghidul tău pentru a trece în online sau a te dezvolta în online.
Dar ești singurul care poți să pornești și care care poți să ajungi la destinație. Spune-mi în câteva cuvinte ce anume ai sau ce iți dorești în online. Eu nu iți fac acum nici o ofertă, dar sunt dispus să aflu unde vrei să ajungi.
În online au apărut noi oportunități! Nu ai nimic de pierdut! Dimpotrivă! Ai doar de câștigat ! .
Lasă-mi un comentariu ! Un simplu “da” și putem incepe !
Cu cât mai repede, cu atât mai bine !
Cel mai valoros lucru pe care îl ai în viață este timpul, pe care poți să-l faci să lucreze în favoarea ta, printr-o schimbare în viața ta…
Sunt aici ca să ajut cât mai mulți să se promoveze online.
Succesul e un rezultat, nu o întamplare !
How-to-promote-your-website-as-a-marketing-tool

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *