Ți-ar place să fii propriul tău șef?

Ți-ar place să fii propriul tău șef?
Exemple de idei de afaceri pe care le poți pune pe picioare cu bani puțini pentru care ai nevoie de un site de prezentare…
1. Creații artistice. Dacă iți place să creezi obiecte frumoase, ornamente, produse hand made, portrete, sau ceva ce este personalizat, poți face din asta o meserie. Un avantaj este că, pe lângă spațiul de creație, nu ai nevoie și de un spațiu fizic de vânzare, întrucât poți vinde obiectele on-line pe site-uri pe care se vând diverse. Website-ul de prezentare cu timpul se poate transforma într-un magazin online.
2. Înmatriculări și Intermedieri auto – există persoane care nu doresc să aibă prea multe formulare de completat pentru mașina lor, prea multe birouri de vizitat, prea mult timp pierdut, poți să îi ajuți și să preiei aceste sarcini din mâinile lor și vei avea și tu o parte din căștig pentru clienții care te găsesc online
3. Asigurări de viață, auto, imobiliare, de călătorie, etc. În ziua de azi un client poate sta acasă și să își încheie io asigurare de orice fel dacă are o persoană care poate să îl ajute. Ai nevoie de răbdare, puțină experiență și prezență online .
4. Servicii financiare – ca să devii un consultant financiar pentru investițiile altora, ai nevoie nu doar de experiență, seriozitate și profesionalism, ci și o prezentare online de impact, dar și rezultatele pot fi pe măsură.
5. Consultanță – daca ai dobândit experiență într-un domeniu și ai și acreditări solide, poți oferi consultanță din confortul casei tale. Mai ales că, acum, comunicarea se realizează ușor printr-o simplă conexiune la internet. Din fața lap-top-ului poți fi un foarte bun consultant de marketing, relații publice, planificare de evenimente, sau vacanțe de neuitat.
6. Vânzări pe produse de nișă – Te pricepi la produse care nu se găsesc sau se găsesc greu sau, efectiv, vrei să scapi de multe dintre lucrurile pe care nu le mai folosești? Poți vinde orice pe olx, okazii, lajumate, publi24. Cu timpul website-ul se poate transforma într-un magazin online.
Pentru orice fel de detalii despre website de prezentare, magazin online și/sau alte modalități despre cum să te promozezi pe internet mă poți contacta …

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *