Beneficiile unui website cu WordPress

WordPress – îți oferă posibilitatea construirii site-ului web și de a adăuga conținut video, foto, grafic, text etc. fără să ai nevoie cunoștințe de programare.
Dacă ai nevoie de un magazin online cu un numar limitat de produse, un site de prezentare, un blog, un site de portofoliu sau orice altceva în care nu merită să investești prea mult, WordPress ar trebui să fie cu siguranță alegerea ta.
WordPress este unul din lucrurile care au influențat cel mai mult lumea, o dată cu dezvoltarea internetului. Dacă la început crearea și administrarea unui website era o treabă extrem de complicată și puțini oameni știau să facă asta asta, WordPress a democratizat crearea conținutului pe web și a adus puterea în mâna noastră, iar faptul că oricine poate construi pe tehnologia WordPress înseamnă o neîncetată îmbunatățire a serviciului (similar cum Wikipedia a crescut datorită contribuitorilor).
Dovadă a impactului său este faptul că peste 30% din toate website-urile din lume au această tehnologie la baza lor (și acest procent crește an de an). O cifră care spune multe despre beneficiile WordPress care este gratuit.

Leave a Comment